Végzettek beszámolói

Szia, megjöttem Kamcsatkából!

A villamos megállóban találkoztunk kedd reggel. Vasárnap zárult a ProMami 5. napja. Már második hete nem láttam őt, csak a hangját hallottam minden nap. Ebédet készített nekem, mert szeret, mert gondoskodni kívánt rólam. Elhozta nekem, hogy az étel - az a bizonyos TÁPLÁLÉK -, ami az ő SZERETETE, aznap engem tápláljon.

Átöleltük egymást, majd megismétli vasárnap esti mondatát: de jó, hogy megjöttél Kamcsatkából. Elmondta nekem, hogy ez a hétvége döbbenetes élményt jelentett neki. Nagyon furcsán érezte magát, mintha 3 hétre mentem volna el és nagyon messzire. Mivel a lelkünk összefonódott, minden rezdülésemet képes érezni, ami tudom mások számára hihetetlen. Elmeséltem Anyunak, hogy igen, legalább olyan messze jártam, hacsaknem még messzebb. Időutazást tettem ezen a hétvégén, egészen a gyermekkoromig és talán a hosszú út az oka annak, hogy olyan jól esik ma megölelnem őt. Tudta, hogy gyermekkori félelmem oldódott fel és tudta, hogy milyen jelentős volt ez a blokk eddigi életem egészét tekintve.

Bár már sokszor mondtam neki, aznap nagyon mély tartalom volt abban, hogy Anci SZERETLEK. Megdicsért, aznap különösen szépnek látott - ez meg is lepett -, csodálatot és a legtisztább érzelmeket láttam a szemében. Ezek a pillanatok olyan meghittek voltak, hogy éreztem csak annyit kell mondanom, hogy majd megyek hozzád és rengeteget mesélek. Éreztette, hogy már nagyon várja... én megakadtam egy mondatkezdeménynél, amire visszakérdezett: Mit akartál mondani? ...mire én: Semmit és csak mosolygok ... De belőle bizonytalan mosollyal kigördült: nem mondták, hogy rossz anya vagyok? Akkor értettem meg, miért képzelte azt, hogy 5 napos jógatanfolyamon vagyok annak ellenére, hogy tisztában volt azzal, hol vagyok. Hirtelen rávágtam: dehogy DRÁGA, ez az egész RÓLAM szólt, TE vagy a legjobb Anyuci a világon! Felnevettünk, kinyújtott kézzel egymás ujját simogatva már a másik irányba indultunk sietve. Még visszafordulva kiáltottam: hívlak este, tudod, már megjöttem Kamcsatkából!

Azóta a korábbinál is őszintébb a kapcsolatunk és még soha ilyen jókat nem beszélgettünk férfi-női szerepekről, a lelkünkről, érzéseinkről, a kapcsolatainkról, lehetőségeinkről… és a férfiakról úgy általában. Hiszem, hogy gyermekkori félelmem feloldásával egyre közelebb jutok lelki társam, és talán életem párjának megtalálásához.

Kedves Kincskereső!

Szeretném, ha tudnád, hogy ez az 5 nap életed legintenzívebb, legjelentősebb utazása lehet. Szeretném, ha hinnéd, hogy mindenki - beleértve jómagadat is - a Jelen pillanatában a tőle telhető legjobbat cselekszi. Készülj fel arra, hogy bármely problémával is érkezel csakis önmagadról, a saját lelkedről szerzel majd annyi információt, amennyi saját személyiséged fejlődése érdekében igen hosszú hónapokig tartó házi feladatot ad majd. Én hosszú évek után érkeztem el ehhez a módszerhez. Vallom, hogy amikor elhatároztam, hogy a magam irányába még egy lépés megteszek, akkor azt a lehető legnagyobb őszinteséggel, nyitottsággal és elszántsággal tettem. Így történhetett meg az, hogy több mint 20 éves lakat alatt őrzött titok kulcsát találtuk meg és ma már bizton állíthatom, hogy sokévnyi – feltételezhetően eredménytelen - bolyongásnak vettük elejét még időben. Mindezt Andinak és Flórának köszönhetően. Ez a tanfolyam a női lélek, a párkapcsolati problémák vagy a várandósággal kapcsolatos problémák feltárására hivatott ugyan, de nem azok megoldására ad receptet. Személyiséged olyan rétegeihez juttat majd el téged, ahonnan az általad rég elásott kincseket tudod majd újra kibányászni ahhoz, hogy végül úgy élhesd az életed, ahogyan igazán szeretnéd! Nagyon sok erőt és jó munkát kívánok neked is, mert megéri!

***
Legszívesebben kérnélek, hogy helyezzétek el ezt a dalt MP3-ban az ajánláshoz, de tudom, hogy csak ti értitek, hogy miért is volt ez a dal olyan fontos számomra. Azért ideragasztom, hogy elolvashassátok :).

Kosheen - All In My Head lyrics

I wonder why
You act so fly
When you try, so hard to try, to try, to try, to try
I see the sky, is open wide
Take a look inside
Its wild like a giant sweet
C'mon!
It's all in my head,
It's all in my head
Us only, you and me
Wherever you go I will be
Just close your eyes and you'll see
And wherever you go I will be
On the other side
Of life we glide
Got our pride
Standing tall in the sun
Oh we're flying high
Spinning in night time
Living life and loving free
This is where I wanna be
C'mon
It's all in my head,
It's all in my head
Us only, you and me
Wherever you go I will be
Just close your eyes and you'll see
And wherever you go I will be
It's all in my head,
It's all in my head
Us only, you and me
Wherever you go I will be
Just close your eyes and you'll see
And wherever you go I will be

« vissza