Továbbképzés I. - női állapotunk hogyanléte

Nagyon fontos, hogy néha megálljunk, és megfigyeljük önmagunkat, a bennünk lejátszódó érzéseket és gondolatokat. A továbbképzés pont ezért jött létre. Az egy napos kurzus során a nőiség témáját boncolgatjuk: mindenki azzal szembesül, hogy – itt és most – hol tart, mi foglalkoztatja.

Feljöhetnek új, eddig még nem képzelt gondolatok is. Gyakoroljuk az érintést, ugyanis sokszor előfordul, hogy nem merünk érinteni: nem hoztuk otthonról. Pedig ahogy a szeretet, ez is alapvető szükséglet.

A program során fejlesztjük a kreativitásunkat, ami azért nagyon fontos, mert a hétköznapi életünkben, ahogy saját vágyainkkal és megérzéseinkkel, úgy ezzel is egyre kevesebbet foglalkozunk. Pedig mindezek segítenek saját utunk sikeresebb és gazdagabb bejárásában. A művészeti tevékenység serkenti a bal agyféltekénket, a női érzékenységünket, és ezzel együtt előhozzák belőlünk azt a tudást és képességet, ami bennünk van.

A kurzus a jelenlegi helyzet megéléséről szól, arról, hogy hol tartunk most: meg tudjuk állapítani, hogy a ProMami® alapprogram óta mennyit fejlődtünk, mennyit változtunk, merre kanyarodott az életünk.

Néha meg kell állni. Erre szükség van az élet minden területén. Ahogy fontos, hogy egy nap egyszer lepihenjünk, hogy regenerálódni tudjunk, ugyanígy fontos ez a léleknek, az agynak, és az érzéseknek is. Energiával töltődünk fel, és lendületet kapunk, hogy tovább induljunk, és tudatosabb, letisztultabb állapotba kerüljünk. Csökkenek bennünk a szorongások, hiszen rálátunk önmagunkra, és látjuk saját realitásunkat.

A program segít egy jövőkép kialakításában, egy esetleges út kibontakoztatásában.

Reméljük, a programmal még közelebb kerülhetsz önmagadhoz!

Ajánljuk a Rólunk írták menüpontban elolvasni, az ehhez kapcsolódó hozzászólásokat!


« vissza