Zentai Flóra vagyok. 1975. október 9-én születtem, Budapesten.

Mindamellett, amit az élet bőségesen adott és megtanított nekem, képeztem is magam.  Művelődésszervezés, külkereskedelem majd mentálhigénés területen szereztem diplomát. A felsőfokú tanulmányiam mellett elvégeztem a TF-n a Sport-rekraáció szakot és egy  jóga és kismama jógaoktató képzést és elkezdtem kitanulni Autogén tréninget.  Számos továbbképzésen veszek részt, azt vallom, hogy egy segítő foglalkozással együtt jár az állandó tanulás, önvizsgálat és az önfejlesztés!

Jelenleg végre hivatásomnak élek.

Azon szerencsés emberek közé tartozom, aki a kemény munka árán azt csinálják, amire születtek, amit szeretnek, amiben kiteljesedhetnek és ebből másoknak is adhatnak. Ami miatt a ProMami® program kidolgozására és megvalósítására esett a választásom, abban a saját sorsomnak is rendkívüli szerepe van.

Magam is anyaság előtt állok. Ezzel kapcsolatban számos kérdést hordoztam magamban (az önfeladástól, a szüléstől, a gyermeket érintő komplikációktól, a karrier feladásától, az elhízástól való félelmek, illetve képes vagyok-e megfelelően ellátni az újszülött gyermeket). Sokat gondolkodtam azon, vajon általában, az anyaság előtt álló nőket foglalkoztatják-e ilyen jellegű félelmek, kérdések. Arra vágytam, hogy e problémákra megoldást találjak, s ha netán többen vagyunk / leszünk, közösen találjuk meg a kiutat. Hamar kiderült, hogy nem vagyok egyedül, így létre is jött a ProMami® projekt és vele együtt a csoport, amely a nőiességet és az anyaságot érintő legfontosabb témákkal foglalkozott.

Az volt a célom, hogy a nők érezzék, másokat is foglalkoztatnak ezek a kérdések beszélgessenek róla. Azt akartam, hogy legyen egy hely, ahol fesztelenül tudnak társalogni mindenről a sorstársakkal. Ahonnan el tudnak indulni egy olyan úton, amelyen a kérdéseikre megtalálják a válaszaikat. Egymásra odafigyelve, egymást meghallgatva gondolatban és a valóságban kerüljenek közelebb az anyaság és a nőiesség elfogadásához és az ezzel járó örömök megéléséhez.


« vissza